Detachering, recruitment en contracting

Organisaties kunnen bij Move-IT-up terecht voor de diverse vormen van (flexibele) sourcing: recruitment (Werving & Selectie) en contracting (zzp-bemiddeling) met uitstekend field management.

Kandidaten die zoeken naar uitdagende banen of opdrachten bij aansprekende organisaties, helpt Move-IT-up ook graag verder!

Recruitment

Kies voor recruitment en de recruiters van Move-IT-up gaan in de (inter)nationale arbeidsmarkt actief op zoek gaat naar bijvoorbeeld een IT developer/ programmeurs, IT inkoper, IT Architect, systeembeheerder of IT Accountmanager die perfect aansluit bij een specifiek zoekprofiel. Met uitvoerige selectiecriteria wordt elke cv beoordeeld en volgt een screening om zeker te zijn van integriteit en betrouwbaarheid. De meest geschikte kandidaat wordt voor nadere kennismaking aan de organisatie voorgesteld.

Contracting

Kies voor contracting (zzp/ freelance bemiddeling) wanneer de afhandeling van belangrijke projecten en/of de tijdelijke invulling van kritische posities binnen de organisatie zonder lange termijn verplichtingen gewaarborgd moeten worden. De organisatie bepaalt de contractduur, het te besteden budget en welke kennis benodigd is. Move-IT-up staat als intermediair garant voor naleving van alle fiscale en arbeidsrechtelijke verplichtingen zodat de organisatie geen enkel risico loopt. Move-IT-up draagt zorg voor zowel de werving & selectie als voor de contractuele, administratieve en financiële afhandelingen met betrekking tot de inhuur.

Overige diensten

Extra dienstverlening indien gewenst: Coaching en begeleiding is bepalend voor het succes en het werkplezier op de werkvloer.

Daarom houdt de dienstverlening van Move-IT-up niet op zodra en zodra een werknemer of zzp-er is aangesteld. Sterker nog: in samenwerking met Cemka (www.cemka.nl), bieden we optioneel extra zorg aan de ontwikkeling en integratie van elke aangestelde werknemer!

 

En dochteronderneming www.mitras.tech, kan je helpen danwel ontzorgen als je maatwerk software wilt bouwen. We ontwikkelen graag jouw disruptieve platform. Ben jij de nieuwe uber of thuisbezorgd?

Neem contact op met Move-IT-up voor meer informatie!