Detachering, sourcing en contracting

Move-IT-up vindt IT developers/ programmeurs voor uitdagende opdrachten bij aansprekende organisaties. Organisaties kunnen bij Move-IT-up terecht voor de diverse vormen van (flexibele) inhuur: detachering, sourcing, contracting met uitstekend field management.

Detachering

Kies voor detachering om flexibele IT developers/ programmeurs met een dienstverband bij detacheringsbureau Move-IT-up in te huren voor een speciaal project of voor een langere termijn. Dit is een snelle en gemakkelijke manier om een getalenteerde IT developer/ programmeur ‘te lenen’ zonder bijkomende nadelen zoals werkgeversrisico’s bij ziekte en bij ontslag. Move-IT-up biedt afhankelijk van de gewenste specialisatie en ervaring een marktconform uurtarief.

Sourcing

Kies voor sourcing en de recruiters van Move-IT-up gaan in de (inter)nationale arbeidsmarkt actief op zoek gaat naar een IT developer/ programmeurs die perfect aansluit bij een specifiek zoekprofiel. Met uitvoerige selectiecriteria wordt elke cv beoordeeld en volgt een screening om zeker te zijn van integriteit en betrouwbaarheid. De meest geschikte kandidaat wordt voor nadere kennismaking aan de organisatie voorgesteld.

Contracting

Kies voor contracting wanneer de afhandeling van belangrijke projecten en/of de tijdelijke invulling van kritische posities binnen de organisatie zonder lange termijn verplichtingen gewaarborgd moeten worden. De organisatie bepaalt de contractduur, het te besteden budget en welke kennis benodigd is. Move-IT-up staat als intermediair garant voor naleving van alle fiscale en arbeidsrechtelijke verplichtingen zodat de organisatie geen enkel risico loopt. Move-IT-up draagt zorg voor zowel de werving & selectie als voor de contractuele, administratieve en financiële afhandelingen met betrekking tot de inhuur.

Field management

Coaching en begeleiding is bepalend voor het succes en het werkplezier op de werkvloer. Daarom houdt de dienstverlening van Move-IT-up niet op zodra een IT developer/programmeur wordt aangesteld. Sterker nog: wij besteden veel tijd en zorg aan de ontwikkeling en integratie van elke IT developer/ programmeur!

Neem contact op met Move-IT-up voor meer informatie!