Op zoek naar een professional met IT expertise?

Move-IT-up zorgt voor de perfecte match!

 

Totaaloplossingen voor resource vraagstukken

Gaat jouw organisatie voor het maximale? Move-IT-up is ambitieus in zijn oplossingen voor resource vraagstukken. Lees hieronder hoe.

 

IT Programmeurs

Wij bouwen aan een sterk netwerk van professionele IT developers met hoogwaardige kennis. Deze vakbekwame developers/ programmeurs spreken Nederlands of anders minimaal Engels, zijn vaardig in softwareontwikkelmethodes Scrum en Agile en zijn gespecialiseerd in minimaal twee van de volgende programmeertalen: IT., C#, Java, .Net, Angular, PHP en haar frameworks, Typescripts, JavaScript en Python.

Door onze persoonlijke aanpak maken wij de maximale match tussen jouw wensen en onze mensen.

 

Tevens kunnen wij, in samenwerking met een zeer goede partner, zeer getalenteerde junioren leveren met minimaal 700 programmeur uren!

Professionals IT

Of jullie nu een systeembeheerder, Inkoper ICT, IT Architect, Scrummaster of sales versterking zoeken, Move-IT-up kan je helpen met het vinden van versterking door het grote netwerk in Nederland, Europees en door een sterk partnernetwerk, kunnen wij veel vragen invullen.

 

OutSystems

Door onze internationale relaties, is een mooi ecosysteem ontstaan binnen de OutSystems community. Indien jullie mensen nodig hebben, kunnen wij deze op basis van recruitment, interimmers en ook gedetacheerd leveren vanuit Portugal. Deze vraagstukken pakken we dus breed op en we kunnen zelfs een flexibel schaalbare extended team leveren (JOUW TEAM)!

 

Onboardingsproces en field management

Move-IT-up staat voor rechtstreeks persoonlijk contact met organisaties en IT specialisten.

 

Nu ben jij aan zet. Naar wie ben jij op zoek?
Neem vrijblijvend contact op.