Joey

Joey, founder, heeft kennis en ervaring met procurement en sales binnen de zakelijke dienstverlening en educatieve uitgeverij. Zijn focus lag altijd op IT. Doordat hij aan beide kanten van de tafel heeft gezeten is hij in staat om meerdere belangen te overzien.

Joey van Ziel

Resource oplossingen voor IT opdrachten

Met de resource oplossingen van Move-IT-up wordt de kracht van Europa optimaal ingezet om IT developers/ programmeurs te laten excelleren. Move-IT-up biedt een platform aan development teams zodat zij hun groeidoelstellingen kunnen bereiken.

 

Internationaal platform

Voor dit platform bouwen en onderhouden we een snel uitbreidend netwerk in Nederland en Spanje. Move-It-up zorgt voor goede professionals en indien nodig, maken we gebruik van onze internationale netwerk om zodoende  hoogopgeleide IT developers/ programmeurs van elk niveau uit Spanje te koppelen aan organisaties met uitdagende IT opdrachten in Nederland. Bij deze win-win situatie is de menselijke maat onze norm. Met persoonlijk contact laat Move-IT-up organisaties en mensen bloeien!

 

Heb jij talent in Sales/ recruitment?

Move-IT-up heeft ruimte voor een nieuw teamlid! Heb jij interesse om het team te versterken? Neem contact op met Move-IT-up!