Ben jij een IT professional die carrière wil maken?

Kom dan werken bij Move-IT-up!

 

Vacatures voor IT developers/ programmeurs

Je kiest natuurlijk voor Move-IT-up vanwege de goede verdiensten en de uitdagende opdrachten. Maar wat jou trekt is het openstaan voor avontuur en je persoonlijke ontwikkeling. Dit is jouw kans om een belangrijke stap te zetten voor je carrière! Via Move-IT-up kun jij een gamechanger zijn en een belangrijke impact hebben binnen jouw team. Je bent bekend om te opereren binnen Scrum teams en bekend met stand-ups.

Move-IT-up is op zoek naar jou!

Heb je een IT opleiding met een diploma afgerond in het hoger onderwijs en ben je thuis in ten minste twee moderne programmeertalen?  Dan ben jij een geschikte kandidaat voor één van onze vacatures! We leren je graag kennen.

 

Heb je vragen of interesse? Neem contact op!

Testimonial

 

“Joey van Move-IT-up heeft mij ondersteund in het meedenken en meezoeken naar een nieuwe functie. Ik ben erg te spreken over de persoonlijke benadering en de aandacht die er was voor mij en mijn zoekproces. Het laagdrempelige contact was erg prettig. Move-IT-up onderscheidt zich hiermee op de markt en is een fijne en kundige sparringpartner in het zoeken naar een nieuwe opdracht of functie binnen de IT. Een aanrader!”

-Co Kooijman, IT Architect-